Budgetbanners

Accessoires
BANNER OF
SPANDOEK

 

Bij Onlineprintwerk.nl zijn er verschillende bevestigingsaccessoires te bestellen voor je spandoek:

  • Rubberen spanelastiek (10 stuks)
  • Luxe spanelastiek (10 stuks)
  • Stormfix 5 cm (10 stuks)
  • Rijgelastiek 6mm, rol 100m
  • Rijgelastiek 8mm, rol 100m

Hoge klanttevredenheid

24 uur spoedlevering

Blanco afgeleverd

Persoonlijke service

Vanaf

€9,50

BESTEL VANDAAG NOG | 24 UURS LEVERING
luxe-spanelastiek

Het verschil tussen de spanelastieken is simpel, de luxe variant heeft een langere levensduur dan de rubberen variant. Bij een tijdelijk spandoek voldoen de rubberen spanelastieken prima, echter voor een langdurige oplossing raden wij de luxe spanelastieken aan. Het monteren van de rubberen spanelastieken gaat ook iets stroever dan met de luxe, deze zijn soepeler.

Spandoekframe calculator
Tip! Om de afmeting van het spandoek te berekenen, haal je 26 cm af van de buitenmaat van het frame. Dus in een frame van 200 x 200 cm, gaat een spandoek van 174 x 174 cm.

stormfix

De stormfix is bedoeld om het spandoek zo strak mogelijk aan het frame te bevestigen, bij de spanelastieken zal er namelijk nog wat ruimte tussen het spandoek en het frame zitten. Dit wordt bij de stormfix geminimaliseerd. Dit maakt het doek ook minder vatbaar voor wind.

rijgelastiek_zwart

Bij hele grote spandoeken kan het voordeliger zijn om een rijgelastiek aan te schaffen. Dit materiaal kun je namelijk gemakkelijk door de ringen rijgen en te monteren aan het frame. Houd er alleen rekening mee dat dit een tijdrovend klusje zal zijn!

 

Berekenen van het aantal elastieken

Om te weten hoeveel spanelastieken je nodig hebt, hanteer je de volgende berekening:

Omtrek van het spandoek / afstand van de ringen + 4 stuks (Deze zijn voor de hoeken)

Rond altijd naar boven af en houd er rekening mee dat je altijd een even aantal ringen nodig hebt. Tip! Bestel extra elastieken, mocht er door de wind een elastiek kapot gaan, kun je deze direct vervangen.

Contact Offerte aanvragen