Budgetbanners

Voorbeelden van
Banners

 

spandoekframe

Banner in frame

Banners worden vaak gemaakt voor in een frame. Het meest voorkomende frame is een aluminium buizenframe. Doormiddel van verschillende soorten spanelastieken is de banner in het frame te monteren. Heb je nog geen frame? Bij Onlineprintwerk.nl kun je een compleet frame met spandoek bestellen!

Heb je al een aluminium buizenframe en ben je op zoek naar een banner? Gebruik dan onze spandoekframe calculator om de juiste afmetingen te berekenen.

dranghekbanner-schuin

Dranghekbanner

Dranghekken worden veel ingezet bij (sport)evenementen. Meestal dienen ze als veiligheidshek om de bezoekers op afstand te houden. Dranghekken zijn van zichzelf niet mooi en met de geprinte dranghekbanners van Onlineprintwerk.nl verfraai je het evenement én je kunt een bedrijf of merk zichtbaar maken voor een groot publiek.

Dranghekbanners hebben een standaard formaat van 215x73 cm en zijn al verkrijgbaar voor € 14,90 per stuk.

bouwhekbanner-schuin

Hekwerkbanner

Met de bouwhekbanners van Onlineprintwerk.nl verfraai je een evenement op een leuke en voordelige manier. Een standaard bouwhek heeft ongeveer een oppervlakte van 175 cm hoog en 340 cm breed. Zonder om hier niks mee te doen! Doormiddel van een hekwerkbanner maak je hier één groot communicatiemiddel van. Promoot je evenement, merk of bedrijf met een hekwerkbanner. Hekwerkbanners zijn leverbaar voor € 56,00 per stuk.

Contact Offerte aanvragen